Начало » Обучения » Компютърни курсове

Компютърни курсове

“Работа

„MS Word – ниво начинаещи”

Продължителността на обучението по “MS Word – ниво начинаещи” е 10 учебни часа, съответно 4 теоретични и 6 практически часа. Обучението е изцяло присъствено. Часовете се провеждат в учебната база на ТЕЗА с адрес: Младост 1, бл. 54А.

Повече


„MS Word – ниво напреднали”

Продължителността на обучението по “MS Word – ниво напреднали” е 10 учебни часа, съответно 3 теоретични и 7 практически часа. Обучението е изцяло присъствено. Часовете се провеждат в учебната база на ТЕЗА с адрес: Младост 1, бл. 54А.

Повече


„MS Excel – ниво начинаещи”

Продължителността на обучението по “MS Excel – ниво начинаещи” е 10 учебни часа, съответно 4 теоретични и 6 практически часа. Обучението е изцяло присъствено. Часовете се провеждат в учебната база на ТЕЗА с адрес: Младост 1, бл. 54А.

Повече


„MS Excel – ниво напреднали”

Продължителността на обучението по “MS Excel – ниво напреднали” е 10 учебни часа, съответно 3 теоретични и 7 практически часа. Обучението е изцяло присъствено. Часовете се провеждат в учебната база на ТЕЗА с адрес: Младост 1, бл. 54А.

Повече


MS PowerPoint – ниво начинаещи

Продължителността на обучението “MS Power Point 2010” е 10 учебни часа, разделени между теоретични знания и практика. Обучението е в изцяло присъствена форма. Часовете се провеждат в Учебен център ТЕЗА с адрес: гр. София, ж.к. Младост 1, бл. 54А.

Повече


MS PowerPoint – ниво напреднали

Продължителността на обучението е 10 учебни часа. Обучението е изцяло в присъствена форма. Часовете се провеждат в Учебен център ТЕЗА с адрес: гр. София, ж.к. Младост 1, бл. 54А.

Повече


„Създаване на база данни с MS Access”

Продължителността на обучението по “MS Access” е 16 учебни часа, съответно 8 теоретични и 8 практически часа. Обучението е изцяло присъствено. Часовете се провеждат в учебната база на центъра с адрес: Младост 1, бл. 54А.

Повече


„AutoCAD”

Продължителността на обучението по “AutoCAD” е 28 учебни часа, съответно 12 теоретични и 16 практически часа. Учебните часове са присъствени и се провеждат в учебния център на „ТЕЗА”, като часовете се предлагат и в извънработно време.

Повече


Курс по “Работа с персонален компютър – ниво начинаещи”

Курсът е подходящ за всички, които желаят да придобият основни знания и умения за работа с текстообработващи програми, електронни таблици интернет и електронна поща.

Повече


“Работа с Линукс и администриране под Линукс”

Продължителността на обучението по „Работа с Линукс и администриране под Линукс” е 45 учебни часа, съответно 22 теоретични и 23 практически. Формата на обучението е изцяло присъствена и занятията ще бъдат проведени в учебния център на „ТЕЗА”, като часове се предлагат и в извънработно време.

Повече


“Уеб дизайн – създаване и поддръжка на Уеб страници за всеки”

Продължителността на обучението по „Уеб дизайн – създаване и поддръжка на Уеб страници за всеки” е 32 учебни часа, от които 12 теория и 20 практика.Обучението се провежда в присъствена форма, в залите на Учебен център “ТЕЗА”. Курсът се предлага в четири последователни дни.

Повече

 


“Всичко за динамичния Уеб Дизайн”

Продължителността на обучението по „Всичко за динамичния Уеб дизайн”  е 120 учебни часа – първите три модула са по 30 уч.часа, четвъртият е 10 уч.часа и петият модул е 20 уч. часа.Обучението се провежда в присъствена форма, в залите на Учебен център “ТЕЗА”. Обучението се провежда в дните вторник и четвъртък от 18.30 до 21.00 ч.

Повече

 


 

Всички компютърни курсове се организират по заявка за групи над 5 участника.

 

Заяви на: office@teza.bg


Поискай оферта