Начало » Партньори

Партньори

SumTotal Systems е призната като пазарен лидер и специализирана в на системите за управление на обучението и таланта. Компанията произвежда цялостно решение за управление на таланта. Продуктите на SumTotal Systems се прилагат успешно в повече от 1700 от най-известните световни компании. Някои от тях са: Microsoft, Vodafone, Shell, BP, ExxonMobile, Linde, Halliburton, Tengizchevroil, Petronas, United Airlines, Citigroup, Accenture, Harley-Davidson, GlaxoSmith Kline,U.S. Air Force, AT&T, Johnson&Johnson, Astra Zeneca, Mercedes Benz; GlaxoSmithKline, Wyeth, Pfizer, Lilly, PSS World Medical и др.


www.sumtotalsystems.com

Wolfram Research, най-признатата компания в света на техническия софтуер, както и световна движеща сила за научни и технически иновации. Mathematica е вечно развиващият се основен продукт на компанията, който предоставя модерни технически изчислителни възможности на обикновнния потребител и в момента е най-мощната всеобхватна глобална изчислителна система. С милиони верни потребители в техничеките и академичните общества, Mathematica е уникална комбинация от основни научно-изследователски открития, забележителен интуитивен дизайн и приложно разработване от световна класа.


www.wolframresearch.com

Проект

Проект “ELGI – електронното обучение електронно правителство” разглежда въпроса за оперативна съвместимост в контекста на електронното правителство и създаването на пан-европейски трансгранични електронни услуги. Това ще подобри знанията и уменията на заинтересованите страни в проектите за електронното правителство в цяла Европа чрез развитие на иновативен инструмент за електронно обучение, въз основа на собствените най-съвременните изследвания на консорциума.


www.elgiproject.eu

„ELGI – Електронно обучение за електронно правителство”

В реализацията на проект „ELGI”
TEZA EOOD партнира с:

Техническия университет в Рига (ТУР) – Рига, Латвия – www.rtu.lv

Бест Сайбернетикс – Патрас, Гърция -
www.bestcybernetics.com

Института за Интегрално Обучение ИИО – Мадрид, Испания – www.ifi.com.es

Академията по мениджмънт (SWSPiZ) – Лодз, Полша – http://www.spoleczna.pl

Логос Пи Ей – Рим, Италия – www.logospa.it


Поискай оферта